OVAKO SUZANA MANČIĆ PROVODI PENZIONERSKE DANE: Otkrila da li će za PRAZNIKE biti sa MUŽEM, pomenula i OVOG ČOVEKA
Suzana Mančić, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImage

iskreno je govorila

OVAKO SUZANA MANČIĆ PROVODI PENZIONERSKE DANE: Otkrila da li će za PRAZNIKE biti sa MUŽEM, pomenula i OVOG ČOVEKA

Mančićeva se prisetila prošlosti i otkrila je mnoge zanimljive stvari

Objavljeno:

Suzana Mančić nije bila poznata samo kao seks simbol Jugoslavije, već je i žena koja je svojim vrednim radom uspela da stvori mnogo i obezbedi svoju porodicu.

Zato je u razgovoru za 24sedam otkrila šta za nju predstavlja Praznik rada, odnosno Prvi maj, da li je danas ovaj praznik važniji nego ikada pre, ali i kada je najbolje zarađivala.

- Uvek se na dan praznika setim detinjstva, mladosti, tih školskih priredbi koje smo imali za Prvi maj. To je jedan dostojanstveni praznik jer su se ljudi borili u prošlom i pretprošlom veku za radnička prava i to su ostvarili, donekle. Zato ja veoma poštujem taj praznik.

Mislite li da je ovaj praznik danas izgubio smisao ili je važniji nego ikada pre?

- Danas je mnogo važniji. Borba za radnička prava, istorodna prava i dalje je u toku. Mislim da se ženski rad i dalje ne vrednuje kao muški, pogotovo u zemljama koje su u tranziciji. Slavićemo mi Prvi maj još dugo, dugo.

Pošto je ovo Praznik rada, kada ste vi bili najzadovoljniji svojim radom?

- Svojim radom sam, u principu, uvek bila zadovoljna, jer sam vredna žena i volim da radim. I uvek sam uspevala da naplatim svoj rad. Slobodnjak sam, i ako se sam ne boriš za sebe, niko ti neće pomoći.

Rekli ste da ste umeli da naplatite svoj rad, u kom periodu ste najviše zarađivali?

- Pa onda kada sam najviše i radila (smeh). Ne bih rekla da je sada to najveća zarada jer sam otišla u penziju i sve manje i manje radim. Najbolje radne godine su mi bile osamdesete i dvehiljadite. Devedesetih nisam toliko radila jer sam se bila posvetila porodici, a i bili smo u ratovima, tako da mi nije bilo do posla, a nisam ni živela u Beogradu.

Kakav vam je penzionerski život, da li uživate u svim prednostima koje nudi?

- Uživam, jako je lep osećaj da ništa ne moraš. I dalje sam tražena, i dalje imam posla, ali taj osećaj da imaš slobodu izbora je meni dragocen.

Kako planirate da provedete praznike, s obzirom na to da su se spojili prvomajski i vaskršnji praznici?

- Jako se lepo spojilo i provešću praznike sa prijateljima i sa svojom decom, idemo u Grčku da se pridružimo mom suprugu i njegovoj deci i prijateljima. Biće to velika proslava i Prvog maja i Uskrsa i svi se tome veoma radujemo, jer Grci imaju tu lepu tradiciju, lepo je vreme, tamo se obrću jaganjci, svira gitara... Vanja Bulić je zadužen da ponese gitaru i biće nam stvarno lepo i veselo.

Bonus video:

00:36

BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Playboy

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.